Kontakt oss

Velkommen til Colgate-Palmolive Norge sin kontaktside. Før du sender inn et spørsmål eller kommentar, bør du vurdere følgende:

Dersom det er et medisinsk nødstilfelle, kontakt din lokale lege, eller din lokale legevakt.

Ved mistanke om forgiftning eller andre akutte hendelser, kontakt din lokale legevakt, sykehus eller Giftinformasjonen på telefon: 22 59 13 00 (døgnåpen telefon)

Ønsker du å rapportere en bivirkning fra et av våre produkter? Ring oss gjerne på 800 400 75 (09:00 til 17:00 mandag til fredag).

*Indikerer obligatorisk felt

Hvorfor trenger vi dette?

Vi samler inn aldersgruppe for analyse og statistikk. Vi er også pålagt å samle inn denne informasjonen når du opplever en uventet reaksjon på et av våre produkter.

Hvorfor trenger vi dette?

Vi samler inn kjønn for analyse og statistikk. Vi er også pålagt å samle inn denne informasjonen når du opplever en uventet reaksjon på et av våre produkter.
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse

Hvorfor trenger vi dette?

Hvor er EAN-nummer? Det ligger under strekkodene som er skannet i butikker. Vennligst merk: Mange Colgate tannkremtuber ikke vise en EAN-kode; den ligger på siden av esken, så et komplett produktnavn er svært nyttig for å sikre at vi kan gi deg enkel og rask service. Hvorfor trenger vi EAN nummer? Vi trenger denne informasjonen for å sikre at vi kan hjelpe deg med det spesifikke produktet du skriver om. Det er ikke nødvendig informasjon men vil fremskynde vårt svar til deg.
Fyll ut manglende eller feil skjemafelt

Kontaktinformasjon

Ring: 80040075
Gratis fra de fleste tjenesteleverandører
Åpningstider
09:00 til 17:00 mandag til fredag

Colgate Palmolive Norge AS
OBS: Forbrukerhenvendelser
Colgate-Palmolive Norge AS,
Vollsveien 13B,
1325 Lysaker

Finner du ikke det du leter etter?

Ring oss på 800 400 75. 09:00 til 17:00 mandag til fredag. Det beste alternativet når du trenger et svar eller for å rapportere et problem til oss øyeblikkelig.

Befinner du deg ikke i Norge? Se listen for hele verden